Täyden palvelun mediaosaaja

Kaikki
kanavat HALTUUN

Monikanavapalvelut on tehokas, moderni ja asiakaslähtöinen markkinointiviestinnän moniosaaja. Tarjoamme asiakkaan käyttöön monipuoliset mainostoimistopalvelut, ammattitaitoisen moniosaajatiimin sekä kanavat viestin välittämiseen.

Palvelumme

XPress-lehti ja nyt myös paljon muuta

XPress-lehti – Sinun tarinasi

Toimittajan laatima artikkeli kertoo aina enemmän kuin perinteinen mainos. Mukaansatempaava teksti ja näyttävät kuvat toimivat niin Savon XPressin -lehden sivuilla kuin kotisivuillamme, joista artikkelin jakaminen omaan someen käy kätevästi.

 

Videot

XPress-video kertoo halutun viestin ytimekkäästi ja katsojaa kiinnostavalla tavalla. Video on markkinoinnin tehoelementti, jota on helppo hyödyntää esimerkiksi xpress.fi-sivuston, yrityksen omien kotisivujen, Facebookin ja YouTuben avulla.

Toteutamme videot napakasta käyntikorttivideosta aina pitempään yritysreportaasiin saakka.

 

Digikampanjat

Monikanavapalvelut on aktiivisesti mukana sosiaalisessa mediassa sekä sisällöntuottajana että asiakkaiden somemarkkinoiden suunnittelijana ja toteuttajana.

Facebook- ja Google-kampanjoilla tavoitat kohdennetut asiakkaat. Digitaalisen mainonnan teho on mitattavissa reaaliajassa. Suunnittelemamme kampanjat tukevat yrityksen kokonaismarkkinointia ja tuovat konkreettista hyötyä.

 

INTERNET-SIVUT

Tuomme yritykset, tapahtumat ja henkilöt näyttävästi esille helppokäyttöisillä ja tyylikkäillä sivustoilla. Modernit sivut palvelevat myös mobiilikäyttäjän tarpeita.

Tarjoamme sivujen suunnittelun lisäksi siihen tarvittavat tekstit ja kuvat, joista vastaavat ammattitoimittajamme ja -kuvaajamme.

 

NÄYTTÄVÄT ESITTEET JA ASIAKASLEHDET

Laadukas, hyvin suunniteltu ja toteutettu julkaisu vie viestisi perille ja jää mieleen positiivisesti. Toteutamme sisällöltään ja ulkoasultaan laadukkaat, aikakauslehtityyppiset julkaisut Savon XPress -lehden liitteenä ja/tai erillisinä painoksina sekä näköislehtenä nettiin. Huolehdimme myös lehden jakelusta.

Valittavina on eri sivukokoja ja laajuuksia.

MAINOSTOIMISTOPALVELUT

Tarjoamme perinteiset mainostoimistopalvelut nykyaikaisella otteella alan ammattilaisten toteuttamana. Innovatiivinen tiimimme ideoi ja toteuttaa kampanjat, tekstit ja graafisen suunnittelun sekä valokuvaukset.

Onko sinulla kerrottavaa? Me kerromme tarinasi loppuun – kiinnostavalla ja mieleen jäävällä tavalla!

 

KOULUTUS – MIETITYTTÄÄKÖ MARKKINOINTI

Tuntuuko, ettet saa markkinoinnista tehoja irti? Kaipaatko pieniä vinkkejä tai kokonaisvaltaista näkemystä onnistuneeseen markkinointiviestintään? Koulutuksessamme saat ammattilaisten sparrauksen ja täyden hyödyn panostuksellesi, olipa kyse videoiden näkyvyydestä, oman somen hallinnasta tai nettisivujen päivityksestä.

Huolehdimme halutessasi markkinoinnistasi myös kokonaisvaltaisesti. Ammattilaisen tekemä vuosisuunnitelma sekä idearikkaan tiimimme tuki takaa sen, että yrityksesi ääni kuuluu kauas! 

Tekijät

Tiimi

Pitkää kokemusta ja uudenlaista innovatiivisuutta

Idearikas tiimimme on yhdistelmä pitkää kokemusta ja uudenlaista innovatiivisuutta. Ammattitoimittajat, -kuvaajat ja graafiset suunnittelijat ovat käytettävissäsi. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme markkinointisi sekä kerromme tarinasi videon, kuvan ja tekstin avulla juuri niissä kanavissa kuin haluat.

Viestisi välittyy tehokkaasti myös Savon XPress -brändin tarjoamissa kanavissa: huippusuositussa lehdessä, XPress.fi-sivustolla sekä somekanavissa.

Jätä markkinoinnin suunnittelu käsiimme, meiltä saat kaiken mitä tarvitset!

Tuija Vartiainen

Toimitusjohtaja/myynti
Puh. 040 528 8660
tuija.vartiainen@monikanavapalvelut.fi

Aino-Maria Savolainen

Sisältöpäällikkö/myynti
Puh. 046 923 7075
aino-maria.savolainen@monikanavapalvelut.fi

Christina Aroja

Yhteyspäällikkö/myynti
Puh. 045 277 7565
christina.aroja@monikanavapalvelut.fi

Olavi Rytkönen

Sisällöntuottaja
puh. 040 562 0836
olavi.rytkonen@monikanavapalvelut.fi

Jape Tiitinen

Valokuvaaja

Hese Hintikka

AD, MAT, Digisuunnittelija
puh. 040 195 0179
heikki.hintikka@monikanavapalvelut.fi

ELENA KOLJONEN

Projektisihteeri
Puh. 050 377 5506
elena.koljonen@monikanavapalvelut.fi

Referenssejä

Autopesula Rissanen

Autopesula Rissanen on muutaman viime vuoden aikana laajentanut ja monipuolistanut toimintaansa. Asiakkaalle riittää siis kerrottavaa. Monikanavapalvelut Oy on tarjonnut tähän kehitysvaiheeseen monipuolisia palveluja aina somekampanjoista lehtijuttuihin. Toteuttamamme kesäkampanja somessa oli tehokas ja toimiva. Mainokset huomattiin ja ne johtivat konkreettisesti varauksiin ja lisämyyntiin. Niin kampanjan suunnittelu, toteutus kuin jälkiraportointi hoidettiin jouhevasti. Yhteistyömme onkin ollut sujuvaa ja kannaltani vaivatonta. Idearikas ammattilaistiimi löytää yrityksen markkinointiin aina uusia ja kiinnostavia näkökulmia.

Jyrki Rissanen
yrittäjä, Autopesula Rissanen

Jyväskylän uusi apteekki

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content.

Eija Joki
apteekkari, Jyväskylän Uusi Apteekki

Yhteys

Kysy lisää!

Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 3. krs, 70100 Kuopio

12 + 12 =

Y-tunnus: 1961494-2

Käyntiosoite:
Satamakatu 34, 70100 Kuopio

Postiosoite:
PL 322, 70101 Kuopio

Verkkolaskuosoite:
003719614942
Välittäjä:
DABAFIHH

 

Rekisteriseloste

 

Monikanavapalvelut © 2020